nedjelja, 5. siječnja 2014.

Još jedan recept

Ovih dana sam u receptima više nego inače. Imam više vremena isprobavati nove recepte u odnosu kada sam po cijele dane na poslu. Stoga, evo još jedan recept za punjene krumpire:

Krumpire  s korom skuhati do pola. Zatim oguliti i prerezati po pola i svaku polovicu izdupsti. Na maslacu ispirjati zlatne šampinjone, a u drugoj tavi izdinstati na malo luka i češnjaka kiselo zelje. Kad je gotovo sjediniti gljive i zelje sa kiselim vrhnjem i izdubljenim dijelom krumpira. Tom smjesom puniti krumpire i staviti u pećnicu na 180-200 stupnjeva i pred kraj posuti naribanim sirom i zapeći. I to je to. Može biti kao prilog ili samostalno jelo uz matovilac ili neku drugu salatu.



 Danas mi je dan počeo lijepo. Bila sam kod prijateljice u njenom novom stanu i ispričale smo se do besvijesti.

Imajte lijepu nedjelju,

0 komentara:

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

<< Početna stranica