Happy Valentine's Day!

By Lota - veljače 14, 2014

Neki dan sam se gledajući vikend aranžmane za putovanja dobro nasmijala vidjevši da u vrijeme ovog valentinovskog vikenda postoje ponude za one koji obilježavaju ovaj dan, ali i za tzv. mrzitelje Valentinova. Ne spadam niti u jednu niti u drugu skupinu. Ne obilježavam ga posebno u smislu da cijelu kuću izdekoriram srcima...
Za supruga sam pripremila prigodnu čokoladnu tortu u obliku srca. Ne kupujemo si neke posebne poklone. Kupimo si ionako onda kad nam treba. Užasno sam alergična na kičaste pokone koji se ovih dana mogu vidjeti po trgovinama. Predmeti ukrašeni srcima koji niti su lijepi niti su korisni. Tu spadaju okviri sa srčekima, medvjedići koji drže srca, a pogotovo umjetne crvene ruže.

Kako je kod sina u vrtiću već nekoliko dana akutualna tema Valentinova, pitao me: ''Mama, a što ću ja dobiti za Valentinovo?'' Dogovor je bio današnji odlazak u omiljenu igraonicu i zimski sladoled. On je sa svojom mamom proslavio Valentinovo. Jer nema curu :) Sad je u dobi kad svi dečki iz vrtića ne podnose cure. Začas će biti drugačije. Tako da danas uživam sa svoje dvije ljubavi - suprugom i sinom.

Valentinovo nije samo dan zaljubljenih. To je iskazivanje ljubavi bratu, sestri, prijateljici, prijatelju, kćeri ili sinu, kućnom ljubimcu... Svi imaju priliku obilježiti ovaj dan. Naravno, ako to žele.

Neki će današnji dan provesti kao i svaki drugi, neki će pogledati film zagrljeni na kauču ispred televizora, neki će otići u neki chic restoran, neki će nešto drugo.


Bitno je da volite i širite ljubav oko sebe ma gdje bili.


I sigurno će vam biti uzvraćeno.


Volite se i ljubite.
Sretno Valentinovo!


  • Share:

You Might Also Like

0 komentari