Sretna 2016. godina!

By Lota - siječnja 01, 2016

Dragi moji čitatelji i prijatelji,

nadam se da ste lijepo ispratili staru i dočekali novu godinu. Mi smo imali divno druženje uz još dva para prijatelja i devetero djece.


Od stare godine opraštam se uz presjek događaja koji su ju obilježili zabilježenih u fotografiji.

Birajući fotografije za ovaj post od siječnja do prosinca samo sam se dodatno podsjetila kakav divan život živim.  U tom mom svijetu nastojim svakodnevno uživati u malim stvarima. Baš svaki dan postoji razlog za sreću pa bio to nečiji osmijeh, susret s dragom osobom, cvijeće, plam i toplina svijeća, pokoji izlet i putovanje, čitanje dobre knjige, isprobavanje novih recepata, šalica čaja ili kave... I onda te sretne trenutke ovjekovječim fotoaparatom. Da ne pišem blog sumnjam da bih imala ovako sortirane događaje i jednostavno na jednom mjestu fotografije kojima popratim neke divne trenutke u svom životu. To je jedan od razloga zašto pišem blog. U studenom je blog navršio dvije godine. Nevjerojatno. Već.

Najveći blagoslov u protekloj godini rođenje je naše kćeri. I zaista sam neizmjerno sretna da sin sada ima sestricu, a ona velikog brata. Toliko da se svako toliko uštipnem i provjerim sanjam li tu sreću.

Ne znam što bih još sve izdvojila u prethodnoj godini...ali zasigurno je to i upoznavanje novih ljudi, sklapanje novih prijateljstava, povezivanje s ljudima koji su oplemenili moj život i učinili ga boljim. Koji su bili uz nas i u manje lijepim i trenucima straha i neizvjesnosti. Koji su znali suosjećati.

Ovim prvim danom nove godine krenite i vi, dragi čitatelji, pisati knjigu sreće koja će zauzeti baš svih 366 stranica. Neka vam svaki dan bude ispunjen dobrom voljom, ljubavlju, a ponajviše zdravljem.

Za ovu godinu imam dvije male željice. Jedna ovisi o meni samoj, a za ostvarenje druge trebat će malo sreće i puno molitve. Svakako se nadam da ću na koncu ove moći reći da su mi se želje ostvarile :).


A sad prošećite kroz moju  2015.godinu kronološki poredanim fotografijama.












































S ljubavlju,

  • Share:

You Might Also Like

11 komentari

  1. Krásna rodinka, prekrásny domov.
    Prajem zdravie, šťastie a rodinný pokoj do Vášho domova v roku 2016.
    Emily

    OdgovoriIzbriši
  2. Pregrst lijepih zelja ...Sretna i uspjesna 2016.godina..Citamo se i dalje..Martina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Martina, hvala na lijepim željama i svako dobro. Ima li što od bloga?

      Izbriši
  3. Sretnu Novu godinu, puno zdravlja i sreće cijeloj obitelji želim od srca.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na lijepim željama. Također sve najbolje želim :)

      Izbriši
  4. Hi ! I love you blog , you have a new follower feo chile
    Cariños

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dear Angelica, I'm so happy to follow yours too. All the best!

      Izbriši
  5. Lota,Srećna NOva godina tebi i tvojoj divnoj porodici.Drago mi je što sam otkrila tvoj blog.Vrhunski je.Imaš malo sledbenika a dosta poseta što ide u prilog tome da imaš vrhunske postove.Imala bi još više ali sam videla da tvoje fotografije nemaju naziv.Moraš svaku fotku imenovati-na pr.Božić,dekoracija crvena dekoracija,drveni konjić ...i time će ti se ovako divne fotografije pojaviti u pretraživačima.Ovako in nema.A šteta. Drugo stavi ovaj svoj predivni znak na svaku sliku kako ti ne bi ukrali.Jer bez obzira što si stavila obaveštenje da se fotografije ne uzimaju,rado će ti ukrasti ovako divne fotke a ti sigurno nećeš tužiti ceo svet,što i znaju oni što uzimaju.Blog ti je očaravajući.Pogledala sam ovaj post dešavanja iz 2015 i oduševjena sam,vašom porodicom,kućom,dekoracijom.Imaš lični pečat koji se teško postiže.Bravo! Mnogo uspeha u živou i blogovanju.Od danas sam tvoj fan.Pozdrav iz Srbije,
    Cale

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Cale,

    dok čitam ovaj komentar crvenim se poput jabuke. Puno, puno hvala na lijepim komentarima. A dok sam išla pogledati od kog dolaze - ne znam gdje sam bila ranije da nisam uočila Creatva Cale blog. Što se fotkica tiče, već sam primijetila da se pojavljuju tamo gdje ne bi trebale. A onda valjda nešto i vrijede hi, hi... Uglavnom, javit ću se na mail pa ću malo ispitati oko prijedloga iz komentara. Puno pozdrava i sve najbolje, Lota.

    OdgovoriIzbriši
  7. Drago mi je Lota i slobodno mi se javi.Hvala ti još jednom.Čujemo se i možemo da razmenjujemo kretivne ideje.
    Cale

    OdgovoriIzbriši