Malo ljubičaste i roze na sivoj podlozi

By Lota - siječnja 21, 2016


Dragi čitatelji,

kod nas je svanuo prekrasan dan. Svaki dan koristim za šetnje. Nikako ne dozvoljavam da nam se ne smrznu nosevi. A onda se vratimo u toplu kuću. Beba na spavanac, a ja se bacim na pravljenje ručka. Obožavam rutinu koju smo si stvorili.

Jučer smo provele divan dan u druženju s mamama i bebama. Baš su nam krasni ti susreti. Toliko da me dobro raspoloženje drži još danima. Iako se svaki dan čujemo, susret uživo je ipak nešto drugo.

Jedna od mama me angažirala za fotografiranje njenog vjenčanja i krštenja djevojčice na proljeće. To će biti prvi put da fotografiram neko slavlje. Pomalo se pribojavam toga, ali je bila izričita u inzistiranju da ju baš ja fotografiram jer sam i inače službeni fotograf naše grupe.

Jučer smo u hodnik dodali okrugli tepih visoke flore u ljubičastoj boji. Baš mi se sviđa ta promjena. Lijepo se sljubio sa sivkastom bojom zidova i s crnim detaljima u lusteru i lampama.






Ugodan dan svima,

  • Share:

You Might Also Like

6 komentari

  1. Draga Lota, novi tepih se i ne vidi baš najbolje iako vjerujem da super izgleda.Srdačan pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi suprug kaže pa ni ne vidi ti se tepih :). Bit će još fotkica.

      Izbriši
  2. Pun pogodak! Kod nas je još sve u fazi mirovanja.Suprug mi odlazi na teren na 7mj..a postoji mogućnost da se i mi preselimo pa od hrpe ideja koju sam imala u glavi..neznam šta će biti ostvarivo! Ove tvoje prugice na zidu, dale su mi ideju da barem malo osvježim prostoriju..ako ništa drugo, bacamo se na krečenje:)Lp ,Martina!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prugice baš, baš volim. Bit će još nešto na prugice :)

      Izbriši
  3. EINE sehr schöne gemütliche ECKE
    mir gefallen die LAMPEN sehr gut;;;;

    HABE noch einen schönen ABEND
    und DANKE für die lieben WORTE bei mir
    BIS bald die BIRGIT aus TIROL

    OdgovoriIzbriši
  4. Liebe Birgit, danke für die lieben Worte.

    OdgovoriIzbriši