Wedding decorations on a budget

By Lota - lipnja 29, 2014

Dragi čitatelji, iza mene je naporan vikend što se slavlja tiče.

U nastavku su fotografije uređenja dvorišta za doček gostiju ili kako ukrasiti dvorište do 500 kuna.

Uz posuđene stolove i klupe, trebalo je priču zaokružiti dekoracijama u bijeloj i nijansi starog zlata kao temi koja se protezala kroz cijelo vjenčanje.

Savjet je svakako da sami kupite cvijeće na tržnici i kreirate aranžmančiće jer je u ovom slučaju svo cvijeće aranžirano u vlastitoj režiji ( i sudeći po komentarima prilično uspješno) koštalo kao buket srednje veličine u cvjećarni. Dakako, morate pronaći osobu koja je spremna preuzeti na sebe aranžiranje. Ja sam u ovome zaista uživala.

Na stolove prekrivene bijelim stolnjacima postavljene su trake od organze u boji starog zlata, a u široke ukrasne tegle za cvijeće buketi koje su okruživale svijeće raznih visina.

Jednostavne bijele tanjure krasile su također bijele salvete svezane zlatnom vrpcom. Jeftinija verzija prstenja za salvete.





Duž dvorišta bijele lanterne ukrašene su kombinacijom bijelog tila i zlatne organze ukrašene bršljanom i sitnim bijelim cvjetićima.


U dvorištu pod drvećem postavljen je set za sjedenje inače s naše terase i iznad njega postavljeni lampioni i srca u nizu koja su predivno svjetlila po noći.




Lampioni su meni osobno i ljepši i praktičniji od, primjerice, balona jer ih je moguće višekratno koristiti, a posebno su efektni nanizani iznad stolova u više razina



Duž dvorišne ograde svaki je stupić urešen s istom kombinacijom ukrasa kao i lanterne unutar dvorišta.


Visoki stolovi obučeni u bijele stolnjake ukrašeni su manjim aranžmanima u bijelim teglicama.







  • Share:

You Might Also Like

0 komentari