Zeleni čaj

By Lota - prosinca 06, 2013

Svi znaju za blagodati zelenog čaja pri njegovom ispijanju. Obično navečer ritualno za kraj dana i smirenje pijem čaj od matičnjaka, dok ujutro ili tijekom dana pijem zeleni, crni ili neki drugi čaj. Zapravo volim sve čajeve. Dok ih se netko grozi i povezuje ih s prehladom i gripom kao nužno zlo, ja zbija volim čajeve. Mogu ih piti i ljeti i zimi. Čajeve nikad ne šećerim već ih pijem nezaslađene ili sa malom žličicom meda.

No osim za iznutra sada ću zeleni čaj koristiti i izvana. Točnije na licu u obliku balzama. Imam jako masnu kožu, što je dobro jer još nemam pravih bora ( ne računam one od smijanja), ali se definitivno uvijek borim s masnim odsjajem na licu. Uz to, koža lica mi je sklona iritacijama pa se tako zacrveni prilikom najobičnijeg umivanja i potrebno joj je nekoliko minuta da se smiri.




Vidjet ćemo kakav će učinak imati ovaj balzam. U uputama stoji da djeluje protiv podočnjaka, umiruje osjetljivu kožu i štiti od daljnje iritacije, pruža otpornost na UV zrake, ima protuupalna svojstva, usporava proces starenja kože zbog vitamina E i C, smanjuje bore....

Puno obećanja svakako. A rezultate ćemo tek vidjeti :)

  • Share:

You Might Also Like

0 komentari