Priznanje za najljepši vrt

By Lota - studenoga 30, 2018

Dragi moji,

prije nego krenem s postovima na temu Božića malo ću se pohvaliti nagradom koju smo primili za naš vrt odnosno okućnicu. Prijavili smo se na natječaj još proljetos ne jer mislimo da imamo najljepši vrt već zbog truda koji ulažemo u njega. I tako, nedavno smo bili obaviješteni da je naš vrt proglašen najljepšim u gradu te smo u divnoj, svečanoj atmosferi primili nagradu.

Ove jeseni sam ponovo zasadila dosta toga. Vidjet ćemo na proljeće što će uspjeti. Upravo jedan od kriterija bila je i brojnost vrsta, a kod nas ih je trenutno sedamdesetak. Kad sam pobrojala nisam mogla vjerovati koliko se toga skupilo u nekoliko godina. Sve ovo nam je lijep poticaj za dalje i stvaranje vrta iz snova. Nešto prema čemu sam u početku gajila određeni animozitet jer nisam znala kako ni gdje krenuti preraslo je u jednu veliku ljubav.

Stoga je ovaj post rezerviran za fotkice vrta koje su tijekom vremena objavljivane na blogu.  

Veliki pozdrav svima!







































































































































































































  • Share:

You Might Also Like

2 komentari

  1. Dear Lota,
    I am glad that work, your love for nature and beauty has been appreciated by the award. And you and your garden are wonderful. Every flower, every leaf, sun rays, rain drops and every snowflake tells it!
    I congratulate you and hug you, Mia

    OdgovoriIzbriši
  2. Ako sam dobro sve pregledala vidim da ovdje ima prostora za još ... moram napraviti popis biljčica koje bih na proljeće rado udomila kod tebe ... Gordana

    OdgovoriIzbriši