Sretna Nova godina!

By Lota - siječnja 01, 2017

Dragi pratitelji mog bloga,

neka vam je svima sretna, zdravljem i lijepim trenucima prožeta nova godina. Kad pogledam unatrag na proteklu godinu doista je ispunjena svime i svačime. I lijepim i ružnim. Trenutno prolazim jedno teško razdoblje u svom životu i ne znam konačan ishod. Nastojim ne previše opterećivati čitatelje pa nisam o tome niti pisala. Možda jednom, ako bude prilike.

Ali sve je to život. I ne može sve biti predivno i savršeno svima je jasno. Zato sami sebi baš kao i ja obojite svakodnevnicu lijepim sitnicama, zajedništvom, igrom i pozitivnim mislima.

Tko zna, možda mi ova godina nosi neku novu priliku. Želim vjerovati da je tako. Držim svoju glavu visoko, ponosno i ne skidam osmijeh s lica. Već sam pobijedila. Možda ovi najcrnji oblaci koji su se nadvili skrivaju najljepše duge.

Imala sam puno planova oko bloga. Nažalost, sve je ostalo samo na planiranju. Premalo vremena. No trudit ću se ne zapostaviti ga bez obzira na sve.

Danas vam donosim nekoliko fotografija sa sinoćnjeg dočeka u domu kojeg uređuju šogor i šogorica. Puno lijepih detalja za blagdanski ugođaj prožima se svim prostorijama. 


























Uskoro sam opet s vama. Ostajte mi dobro.

Vaša,


  • Share:

You Might Also Like

8 komentari

  1. Love Lota,
    your home seems so comfortable and full of love.
    I'm elated, your paper flowers are so beautiful!
    For the new year I wish you a lot of health, happiness and lots of creative ideas and nice moments with your loved ones.
    Have a great time and let yourself feel hugged,
    Your Manuela

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Lota, moram priznati malo su me uplašile ove riječi.Nadam se da nije nešto ozbiljno u pitanju jer ne postoji ni bol ni jad što proći neće.Čestitam na hrabrosti, bez obzira što da je.Sretnu Novu godinu, zdravlje i mir u duši a za ostalo ... sve će biti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala:) i puno pozdrava i svako dobro neka vas prati.

      Izbriši
  3. Draga Lota,sto god da je mora se dobro zavrsiti za onoga ko ima toliko ljubavi i lepote u svom oku i uziva da je i drugome docara.Njegos je rekao "Casu meda jos niko ne popi da je casom zuci ne zazuci.Casa zuci iste casu meda.Smjesane,najlakse se piju " Zelim ti SRECU u oku.Citamo se.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Cale, hvala na riječima ohrabrenja. Veliki pozdrav, Lota.

      Izbriši
  4. Draga Lota..malo kasnim..ali za dobre zelje , kao sto kazu, nikad nije kasno. Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Martina,

      tako je. Za dobre želje nikad nije kasno. Također svako dobro i vama. Baš često pomislim na vas i planove. Blog je vidim utihnuo. Nadam se da je sve u redu. Puno pozdrava, Lota

      Izbriši