DIY

Prije/poslije noćni ormarić i mala biblioteka

By Lota - siječnja 22, 2017

Dragi čitatelji,

konačno je gotov noćni ormarić. Ja sam prezadovoljna kako je ispao. Od neuglednog komada nastao je prekrasan unikatan ormarić. Obojan je u Annie Sloan boju u nijansu French linen. Nije li krasna? Tako nježna, mat, sivosmeđa nijansa. Izvrsno je što se korištenjem ove boje namještaj ne treba prethodno prebrusiti tako da je postupak kratak, a i sama boja se suši iznenađujuće brzo. Za svaku je preporuku. Najprije sam mislila prijeći boju sa Annie Sloan wax (voskom) ali sam na kraju odustala. Primijenit ću ga na idućem komadu.



Prije /poslije


Došlo je i do male reorganizacije sobe. Jučer, dok smo sklanjali kinderbet obuzela me neka sjeta. Beba je postala djevojčica.

Tako da smo krevet premjestili na nasuprotnu stranu, a na mjestu gdje je do sada bio krevet organizirali smo kutak za igru.

Jednostavne Ikea Knoppäng police za okvire služe kao police za knjige. Već odavna mi se sviđa takva instalacija i sad je konačno provedena u djelo.




























Lijepu nedjelju svima,


  • Share:

You Might Also Like

5 komentari

  1. Ajme, savrsenstvo! Definitivno dolazim tu po inspiraciju kad svojoj Marti budem uređivala sobu.
    Nego, koliko ti je otprilike trebalo boje da obojis ovaj nocni ormaric? Vidim imaju pakiranje od 1000 i 100 ml. Imam slican, pa bih ga preuredila po uzoru na tvoj.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Sunčica, trebalo mi je vrlo malo boje, vjerujem manje od 100 ml ili tu negdje. Pusa maloj imenjakinji! I hvala na lijepom komentaru :)

      Izbriši