Jesenska šetnja kao inspiracija

By Lota - listopada 20, 2015

Danas, nakon nekoliko kišnih dana, ponovno je zasjalo sunce. Predivno jesensko sunce. U kasno prijepodne uputili smo se u šetnju. Dok nas prate zrake listopadnog sunca koračam po stazama ojastučenim zlatnim, smeđim i crvenim otpalim lišćem. Dok lišće šuška pod nogama i kotačima kolica zaključujem kako baš volim ovaj dio godine. Iako se uz jesen veže letargično i melankolično raspoloženje, ono može biti itekako inspirativno i vedro.
 
Sve boje koje susrećemo u prirodi ovih dana prenosimo na interijere, ukrase i dekoracije kao i na odjevne kombinacije. Jesen je posvuda. I marljivo punim džepove lišćem kako bih unijela djelić prirode u naš dom.
 
Ovih smo dana sin i ja mijesili tijesto i pekli peciva kako bi u školi obilježili dane kruha. Te ručice toliko vole biti uronjene u tijesto. Oduvijek. I bude ga posvuda. A onda je najslađe papati svojih ruku djelo.
 
Nakon nekoliko mjeseci ovog vikenda otišli smo i na kazališnu predstavu i po prvi puta koristili baka servis. Jeeeej...

 
 
U nadi da vam je jesen inspirativna puno pozdrava,
 

  • Share:

You Might Also Like

2 komentari

  1. Polako i ja otkrivam lepotu jeseni, ranije je nisam baš mnogo volela.
    Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Marijana, kao malo ljeto mi je bilo najdraže godišnje doba. Zbog ljetnih praznika i beskonačne igre na otvorenom i osjećaja kao da traje čitavu vječnost. S godinama sam naučila da je svako godišnje doba divno i da u životu ne valja iščekivati neki trenutak kako bismo bili sretni već treba moći prepoznati svaki trenutak kao poseban i uživati u njemu. Zato jer je jedan jedini takav i neponovljiv. Tada nam je čitav život jedna staza sreće. Puno pozdrava.

    OdgovoriIzbriši