Uspomene s ljetovanja

By Lota - kolovoza 16, 2018

Još uvijek pod snažnim dojmom jer smo se netom vratili s ljetovanja pregledavamo fotografije i prepričavamo dojmove.

Imali smo krasno, sadržajno ljetovanje. Najljepše do sada. Sve što bih mogla tražiti od jednog odmora dobila sam u ovom. Savršeno vrijeme, toplo more, nekoliko pročitanih knjiga, vožnja brodom, igre na plaži, traženje savršenih kamenčića za jednu instalaciju koja će nam krasiti zid i biti unikatan podsjetnik i uspomena na ovo divno ljetovanje... i odmor od kuhanja :)

Baza nam je bila u jednom resortu na Makarskoj rivijeri. Idiličan smještaj uz samo more okružen borovom šumom, prekrasna šljunčana plaža u hladu uz koju se nalazi i restoran u kojem smo imali organizirane obroke omogućili su nam neprekidan pogled i boravak uz more. Brodom smo oplovili otoke Hvar i Brač. Na Hvaru smo razgledali Jelsu. Krasno mjestašce koje mi je ostalo u lijepom sjećanju. Tamo sam ljetovala prije kojih dvadesetak godina. Posjetili smo i Bol. Drugu godinu za redom. Samo što je plaža Zlatni rat u ovo vrijeme krcata.

Usred ljetovanja otputovali smo na jedno vjenčanje u Hercegovinu. Tamo smo imali krasan smještaj na seoskom imanju. Naše putovanje završili smo odlaskom u Međugorje.

Nadam se da ste i vi imali lijepe godišnje odmore.
Još par dana i počinjemo raditi, a kroz par tjedana idemo na sljedeće putovanje. Putovanja pa makar i kakav kratki izlet kojeg je moguće uvrstiti u raspored su jako važan segment našeg života. Ima jedna kineska poslovica koja kaže da se nitko ne vraća s putovanja onakav kakav je otišao. Putovanja nam proširuju vidike, oplemenjuju nas i to je ono što želimo pružiti svojoj djeci.
















































 




Vaša,



  • Share:

You Might Also Like

1 komentari

  1. Draga L,
    Vacanta este un vis frumos realizat, pe care incercam sa-l lungim cat mai mult. Chiar daca devine, inevitabil, amintire.
    Se simte si se vede din poze cat de minunat a fost.
    Te imbratisez cu prietenie, Mia

    OdgovoriIzbriši