DIY

Dvostruko svibanjsko slavlje

By Lota - svibnja 23, 2017

Ovog smo vikenda imali dvostruko slavlje. Prvu svetu pričest našeg sina i drugi (kud prije?!) rođendan naše djevojčice. Mama je naravno bila zadužena za dizajn i dekoraciju. Budući je slavlje zajedničko nisam mogla provući niti potpuno curičastu niti dječačku temu. Tako je odluka pala da dekoracija stola bude univerzalna, a da im tek slavljeničke torte budu tematske.

Kako sam cijeli prošli tjedan provela na putu torte sam dala izraditi u slastičarni. Ispale su stvarno krasne. Danima prije razmatrali smo gdje ćemo održati ručak. Restoran je definitivno otpao jer je previše male djece kojoj je dosadno satima sjediti za stolom. Onda se to pretvori u muku i za njih i za roditelje. Također nije dolazilo u obzir da se kod kuće polomim od kuhanja. Na kraju smo se odlučili za uslugu cateringa. I mogu samo reći da smo preoduševljeni. Tako smo postigli slavlje u domaćoj atmosferi, djeca su trčkarala u sigurnosti dvorišta, dekoracije su bile baš onakve kakve sam željela, a za serviranje hrane pobrinuo se konobar iz cateringa.

Veći je stol sastavljen u diplomat formu od tri stola. Bijele stolnjake podigla je dekoracija od crno bijele prugaste tkanine na kojoj su se krasno isticale ruže iz vrta raspoređene u više vazica. I salvete su pratile tu crno-bijelu temu. Nad stolovima se protezala brza diy girlanda od ukrasnog papira i podmetača za torte i kolače. Oko stola raspoređene su različite stolice. To mi se u zadnje vrijeme jako sviđa.

U nastavku su fotografije. Nadam se da će vam se svidjeti kao i meni i gostima.

































Do skora,



  • Share:

You Might Also Like

0 komentari