nedjelja, 13. studenoga 2016.

Studeni

Iako još nije ni polovica studenog ove me godine nekako već ponijelo preblagdansko raspoloženje. Skupljam ideje za dekoracije, a već sam i iznijela pokoji ukras. Neka nas uveseljavaju čim dulje.
I tako neki dan u jednom od omiljenih mi časopisa kao naručene predivne fotografije Praga u zimskom ruhu. Upravo je to odredište gdje ćemo se otisnuti prije Božića. Bila sam tamo davno i ostao mi je u divnom sjećanju i vrlo se radujem opet ga vidjeti.

Ovaj mjesec se kod nas izdogađalo puno toga. I ružnog i lijepog. Nastojim da mi lijepi događaji prevladaju u umu. Nije uvijek tako jednostavno.

Tako je naša djevojčica krenula u novi vrtić, a sin je imao prvi javni nastup na klaviru. Naš ponos kao roditelja je neopisiv.

 Puno pozdrava,
6 komentara:

Od 13. studenoga 2016. u 12:29 , Blogger Mia Coman kaže...

Dear Lota,
What wonderful children that happy family!
Follows a beautiful period, the winter holidays. More shine, magical atmosphere, vacation days, both at home and in traveling that we do!
Warm hugs, Mia

 
Od 15. studenoga 2016. u 09:01 , Anonymous Anonimno kaže...

Divno.Čestitke za nastup i polazak u školicu! Pa mora da ste porasli do neba. A tako to i biva,uspesi na[e dece daju nam polet i energiju i želju da se samo osmehujemo.
U februaru mesecu ove godine suprug i ja smo posetili Prag. Bilo nam je divno,i jedva čekam neku novu priliku da ponovimo posetu.
Sve najbolje, Aleksandra.

 
Od 18. studenoga 2016. u 14:37 , Blogger Manuela kaže...

Was für wunderbare Zeilen über deine Freude an deinen hübschen und wundervollen Kinder.Ich kann deinen ganzen Stolz nachempfinden,denn es ergeht mir auch jedesmal so, wenn ich meine Kinder betrachte. Ich wünsche dir eine zauberhafte Weihnachtszeit im Kreise deiner Lieben. Genieße weiter all die schönen Momente.
Ganz liebe Grüße,
Manuela

 
Od 28. studenoga 2016. u 20:12 , Blogger Lota kaže...

Dear Mia, I just love ths time of year. It's so magical.

 
Od 28. studenoga 2016. u 20:13 , Blogger Lota kaže...

Draga Aleksandra, jako sam ponosna. Tim više što je klavir moja tiha patnja, nikad ostvarena želja. Ali tko zna možda će moj sin na kraju biti moj učitelj :). Jako se veselim Pragu. Nadam se samo da neće biti prehladno.

 
Od 28. studenoga 2016. u 20:18 , Blogger Lota kaže...

Liebe Manuela, mit jedes Kind Glück multipliziert wird. Sie wissen das am besten. Alles gute, Lota

 

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

Veze na ovaj post:

Stvori vezu

<< Početna stranica