Predstavljanje bloga: Make-up victim

By Lota - rujna 10, 2016

Dok sam razmišljala kako da uopće započnem i napišem ovaj post odlučila sam da ću u kratkim crtama iznijeti pozadinu cijele priče oko predstavljanja ovog beauty bloga iza kojeg stoji jedna divna mlada žena, majka troje djece, dva dječaka i jedne djevojčice. Zaljubljenica u kozmetiku i kozmetičke proizvode.

Kao i svaka priča i ova ima svoj početak. Iako je teško definirati kad je ona točno započela korijeni joj sigurno vuku u neko vrijeme zadnje trudnoće, upoznavanja virtualnih trudnica, od kojih mnoge nisu više samo virtualne jer jedna o drugoj znamo gotovo sve. Svakodnevne teme o djeci upotpunjuju i brojne druge. Da skratim priču, autorica ovog bloga kojeg vam danas predstavljam dio je te grupe i tek nedavno otkrila je svoj hobi, svoj beauty blog. Vjerujem da će svatko pronaći nešto za sebe.

Koliko je dobro da danas imamo na izbor nebrojene kozmetičke proizvode toliko se u njima teško snaći, odabrati za sebe pravi pa nam u tomu itekako mogu pomoći recenzije takvih proizvoda. Pogotovo ako su objektivne i nepristrane kao u ovom slučaju. To nikako nije garancija da će vam neki proizvod odgovarati jer smo sve različite, ali su definitivno korisne. Ako ništa drugo ovo je način da lakše pratite novitete i donesete odluke o kupnji jer ćete dobiti detaljne informacije.

Na njenom blogu naći ćete objektivne recenzije dekoratvne i preparativne kozmetike, od drogerijskih marki pa do razvikanih high end proizvoda. Vjerujem da većina žena voli izgledati lijepo i njegovano, da voli make-up i nikad ga nema dosta. Razlike između nijansi sjenila i lakova za nokte su samo nama ženama vidljive. Ili se varam :)? Vjerujem da se nije samo meni dogodilo da uočim savršenu nijansu sjenila ili ruža i dok dođem kući shvatim da upravo tu već imam. Osobno sam bez šminke vrlo rijetko, gotovo nikada. To nipošto ne znači da imam slojeve i slojeve šminke, ali jedan lagani prozračni dnevni make-up uvijek nabacim. I kad je siv i tmuran dan, kad se ne osjećam najbolje nabacim make-up i sve je odmah vedrije. Tako da je neosporno njegovo terapijsko djelovanje :).

Link na blog je sljedeći:  http://me-makeupvictim.blogspot.hr/









 

Kao i većina žena, i ova se blogerica deklarira kao ''žrtva'' šminke (make-up victim). Ma sve mi žene smo žrtve istog.

Ugodan vikend,


  • Share:

You Might Also Like

2 komentari

  1. moj comfort zone nestaje!!!
    hvala ti na divnim riječima i na časti što te imam za prijateljicu! <3
    p.s. do sutra i ti letiš iz comfort zone :D :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako si i sama rekla. Milo za drago :). Nema više skrivanja.

      Izbriši