DIY

Bajka u sobici i poneki savjet

By Lota - kolovoza 17, 2016

Svaka djevojčica bi se rado našla u nekoj bajci. Iako je naša djevojčica još mala za takve snove ja sam se potrudila stvoriti joj jednu. Uskoro će je i sama nadograđivati vlastitim zamislima. I tako će ta bajka dobivati nove i nove stranice baš poput prave slikovnice u kojoj se izmjenjuju kadrovi.

Oni koji redovno prate moj blog već znaju da sam u postupku trajnog premještanja, razmještanja i dekoriranja prostorija. Već sad imam u glavi novi razmještaj dok nam djevojčica malo poraste i preraste kinderbet. Do tad svoju arhivu punim brojnim idejama.


Rođendanske diy zastavice svoje su utočište pronašle nad krevetićem. Šteta ih je samo negdje odložiti. Jako volim ovu liniju dječjeg namještaja iz Ikee. Tako je jednostavan, a opet poseban. Komoda u kutu je trenutno u funkciji prematalice, a dok se makne ploča ostaje samo regalčić. Uvijek me iznova oduševe njihova rješenja namještaja. Maleni stol sa stolicama nam je naslijeđe od brace samo prebojan u bijelo.


Kod uređenja je uvjet bio da zidovi nikako ne budu u rozim, ljubičastim i sličnim nijansama. Razlog tomu je što je većina dekoracija u tim bojama i ako se one stope sa zidovima dojam je prejak.

Zid iznad kreveta uz prozor krasi meni predivan akril na platnu akademske slikarice Iris Mihatov Miočić. Ova ilustracija anđela koji nosi ime naše djevojčice divno se sljubila sa interijerom.





Jastučić s imenom dobili smo od susjede kojoj divno ide šivanje i predivna je uspomena.












Ako vam nedostaje ideja za okvire, a fotografije vam se čine dosadne i već ih imate u boravku tada su dobar izbor razni printevi bilo samo slikovitih prikaza, poruka ili kombinacije istih. Na internetu ih je pregršt i većina njih besplatna za download. Instant rješenje koje podigne prostor.



Jedan od najboljih ulova su ova pletena retro kolica. Ponuda istih je slaba ili je cijena previsoka i baš sam bila sretna što sam pronašla ova.




 

A moramo se pohvaliti i novom frizurom. Odrezali smo šiške nakon duuuugo premišljanja.



S ljubavlju,


  • Share:

You Might Also Like

6 komentari

  1. Prelijepo, i soba i djevojčica, da dugo,dugo bude zdrava i nasmijana....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Amela, puno hvala. Nemojte zanemariti blog :)

      Izbriši
  2. PUNO LJUBAVI, UŠUŠKANO, UREDNO, ČISTO U SVAKOM SMISLU REČI.... VELIKA POSVEĆENOST U SVEMU ŠTO RADITE, ZAISTA KAD PRATIM VAŠ BLOG LOTA VIDIM LJUBAV U SVEMU, ....PORODICA, DECA , KUĆA, UREDJENJE DVORIŠTA, HVALA I SVAKO DOBRO VAM ŽELIM , LEP VIKEND....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najljepša hvala na predivnom komentaru. Raduje me da fotografije mogu dočarati s kolikom se ljubavlju svemu posvećujem. Uživajte u vikendu i primite puno pozdrava, Lota.

      Izbriši
  3. Hello, you have a beautiful home. very inspiring blog although I do not understand anything. I also have a blog: www.vikicreative.eu

    OdgovoriIzbriši
  4. Hello, you have a beautiful home. very inspiring blog although I do not understand anything. I also have a blog: www.vikicreative.eu

    OdgovoriIzbriši