srijeda, 30. ožujka 2016.

Fotografije vjenčanja i krštenja

 Dragi čitatelji,

danas vam donosim fotografije s vjenčanja i krštenja koje sam fotografirala kod prijateljice ovog Uskrsng ponedjeljka. Pomalo neobičan dan za vjenčanje rekli biste. No ovo maleno, intimno vjenčanje gdje je mladenka više nego blistala u predivnoj čipkastoj haljini jedne naše poznate dizajnerice prisutne je oduševilo. 

Vjenčanje i krštenje održano je u jednom malenom gradiću u predivnoj crkvi, a primanje i večera na krasnom seoskom imanju koje je pak muzej sam za sebe obzirom kolikim brojem starina raspolaže. Čak je i njihova djevojčica drijemala u stoljetnoj zipki.

Tema vjenčanja je rustikalna s detaljima od jute i čipke gdje sam opet ja imala svoje prste uokvireno jednostavnim bijelim šlajerom u vjenčanom buketu i detaljima.

Ovo je prvi puta da fotografiram neki događaj i zaista sam uživala iako sam isprva bila u strahu kako će sve ispasti i hoću li uspjeti ovjekovječti sve bitno.
  A bitno je sve. Tomu svjedoči i broj okinutih fotografija. 

Kakve su fotografije prosudite sami. Ovdje vam ih donosim nekoliko desetaka od preko tisuću uz dopuštenje mladenaca.

  


 

  
 

Puno pozdrava,

8 komentara:

Od 30. ožujka 2016. u 19:04 , Blogger Svetlana Sabolcki kaže...

Fotografije su divne i odradjene su sa puno stila i kvaliteta.Mislim da bi bili konkurencija i profesionalnim fotografima (i to velika ).Iz priloženih fotografija možemo zaključiti da je mesto i dogadjaj na kome ste prisustvovali,bilo veoma lepo i da ste uživali.Hvala što ste nam preneli deo te divne atmosfere.😊

 
Od 1. travnja 2016. u 10:18 , Blogger Lota kaže...

Sraga Svetlana, hvala na lijepom komentaru. Bez lažne skromnosti bila bih sretna da sam dobila ovakve fotografije sa svog vjenčanja, a angažirali smo prefesionalnog fotografa.

 
Od 2. travnja 2016. u 09:37 , Anonymous Anonimno kaže...

Fotografije su prelepe,a naročito mi se dopada to što su prirodne ,ne sa nekim izveštačenim i nameštenim pozama.A mama-mlada je najlepša na fotografijama gde sa puno ljubavi gleda u svoju devojčicu. Trema je kod vas zaista bila pozitivna i rezultat je odličan.Pozdrav,Aleksandra.

 
Od 2. travnja 2016. u 21:45 , Blogger emily kaže...

Prekrásne fotografie. Krásni svadobčania, aj malé krstniatko, blahoželám.
Emily

 
Od 3. travnja 2016. u 11:29 , Blogger Gordana Bucka kaže...

Jedva sam čekala objavu ovog posta ... i dočekala. Probala si i pokazala sebi i svima nama da ti to možeš odraditi jako, jako dobro. U kvalitetu fotografija nisam ni najmanje sumnjala jer su one te koje tvom blogu daju pečat. Bravo
Kroz objektiv svog fotoaparata prikazala si nam jedan lijep događaj, pokazala si nam razdraganost i toplinu ljudi. Sigurna sam da ste svi zajedno sretni i zadovoljni
:))

 
Od 4. travnja 2016. u 10:35 , Blogger Lota kaže...

Dear Emily, thank you :).

 
Od 4. travnja 2016. u 10:36 , Blogger Lota kaže...

Draga Aleksandra, hvala na lijepom komentaru. Drago mi je da ste prepoznali da nisam ljubitelj namještenih fotografija već uhvaćenih trenutaka i emocija. Puno pozdrava!

 
Od 4. travnja 2016. u 10:38 , Blogger Lota kaže...

Draga Gordana,

puno, puno hvala. Svaka potpora mi daje snage za dalje i ostvarenje planova u budućnosti. Drago mi je da na fotografijama prepoznajete emocije, a ne puku izvještačenost. Veliki pozdrav od nas četvero :)

 

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

Veze na ovaj post:

Stvori vezu

<< Početna stranica