This home is filled with endless love

By Lota - srpnja 11, 2015

Dragi čitatelji,

nadam se da uživate u ljetu i divnom vremenu. Ja svakako. Nadam se da ću fotografijama u nastavku barem djelomično prenijeti emocije sadržane u naslovu današnjeg posta. 
Naš dom ispunjen je beskrajnom ljubavlju.

Danas naša djevojčica ima točno dva mjeseca i već sad se pitam kuda to vrijeme prolazi. Dani se nižu jedan za drugim ostavljajući iza sebe brojne uspomene. Zato nastojim upiti svaki dan, svaki trenutak i pospremiti u ladicu sjećanja za kasnije, za neko buduće vrijeme kad ću se sa sjetom prisjećati ovog danas. Svaki trenutak je jedinstven, postoji samo jednom i nikad više. Naučih uživati u njemu.

I kad se čini da ništa nije na svom mjestu baš je obrnuto. Sve je na svom mjestu i onakvim je kakvo i treba biti. Nepatvoreno i jednostavno životno sretno. I neizmjerno sam zahvalna na toj spoznaji.


Današnji dan valja i obilježiti. U to ime ispekla sam mileram tortu. Jednostavna, osvježavajuća za ove tople dane.



Recept:

Tijesto:
70 grama maslaca
75 grama šećera
1 vanilin šećer
150 grama brašna
1 jaje
1/2 praška za pecivo

Krema:
200 grama šećera
900 grama milerama
2 pudinga od vanilije
1/2 mlijeka
šumsko voće + preljev za tortu


 



Najveća sreća skriva se u očima onih koji vas vole. U tim toplim očima koje me zaljubljeno gledaju.




Sretna, pozdravljam vas do idućeg posta,


  • Share:

You Might Also Like

2 komentari

  1. Joj,vidim da sam mnogo toga propustila. Draga Lota, prekrasan je osjećaj kada spoznaš da si sretan. Imaš prelijepu obitelj, dom, posao... I vjeruj mi sigurno si to i zaslužila. A i poruka na kućici to potvrđuje. (Poslala sam ti e-mail koji sam pronašla kada sam otvorila cijeli profil. Pa ako je adresa aktivna, tu sam ja..) Želim Vam svima lijep dan. Gordana

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Gordana, puno hvala... sve sam napisala u mailu. Još jednom isprike na popriličnom kašnjenju.Puno lijepih pozdrava!

    OdgovoriIzbriši