subota, 11. srpnja 2015.

This home is filled with endless love

Dragi čitatelji,

nadam se da uživate u ljetu i divnom vremenu. Ja svakako. Nadam se da ću fotografijama u nastavku barem djelomično prenijeti emocije sadržane u naslovu današnjeg posta. 
Naš dom ispunjen je beskrajnom ljubavlju.

Danas naša djevojčica ima točno dva mjeseca i već sad se pitam kuda to vrijeme prolazi. Dani se nižu jedan za drugim ostavljajući iza sebe brojne uspomene. Zato nastojim upiti svaki dan, svaki trenutak i pospremiti u ladicu sjećanja za kasnije, za neko buduće vrijeme kad ću se sa sjetom prisjećati ovog danas. Svaki trenutak je jedinstven, postoji samo jednom i nikad više. Naučih uživati u njemu.

I kad se čini da ništa nije na svom mjestu baš je obrnuto. Sve je na svom mjestu i onakvim je kakvo i treba biti. Nepatvoreno i jednostavno životno sretno. I neizmjerno sam zahvalna na toj spoznaji.


Današnji dan valja i obilježiti. U to ime ispekla sam mileram tortu. Jednostavna, osvježavajuća za ove tople dane.Recept:

Tijesto:
70 grama maslaca
75 grama šećera
1 vanilin šećer
150 grama brašna
1 jaje
1/2 praška za pecivo

Krema:
200 grama šećera
900 grama milerama
2 pudinga od vanilije
1/2 mlijeka
šumsko voće + preljev za tortu


 Najveća sreća skriva se u očima onih koji vas vole. U tim toplim očima koje me zaljubljeno gledaju.
Sretna, pozdravljam vas do idućeg posta,


2 komentara:

Od 12. srpnja 2015. u 11:46 , Blogger Gordana Bucka kaže...

Joj,vidim da sam mnogo toga propustila. Draga Lota, prekrasan je osjećaj kada spoznaš da si sretan. Imaš prelijepu obitelj, dom, posao... I vjeruj mi sigurno si to i zaslužila. A i poruka na kućici to potvrđuje. (Poslala sam ti e-mail koji sam pronašla kada sam otvorila cijeli profil. Pa ako je adresa aktivna, tu sam ja..) Želim Vam svima lijep dan. Gordana

 
Od 12. srpnja 2015. u 23:50 , Blogger Lota kaže...

Draga Gordana, puno hvala... sve sam napisala u mailu. Još jednom isprike na popriličnom kašnjenju.Puno lijepih pozdrava!

 

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

Veze na ovaj post:

Stvori vezu

<< Početna stranica