Svašta nešto u svibnju i lipnju

By Lota - lipnja 23, 2015

Dragi čitatelji,

dani prebrzo prolaze, lijepo vrijeme nas je grijalo nekoliko dana a sad ga je zamijenilo gotovo jesensko. Uživam biti kod kuće i brinuti se za svoju djecu. U dugim šetnjama. U razgovorima s drugim majkama. Srce mi je ispunjeno i veliko. No, nalazim vremena i za sebe i svoje gušte, sve je u dobroj organizaciji. Tako sam uspjela okinuti pokoju fotografiju vrta za lijepog vremena dok su moje obožavane ruže bile u svom punom sjaju.Tko god je od brojnih posjetitelja došao nije im se mogao dovoljno nadiviti.


Završila je i prva školska godina mog sinčića koji je svoje roditelje obradovao samim peticama. Ali bilo je i suza zbog slomljene noge baš pred kraj škole. Sada je to iza nas. 



Ruža stablašica ''Angela'' u punom cvatu. Zaista je šteta da su joj se cvjetovi već osuli.




Ali uspješno je punila nekoliko vaza u kući.


Kako smo u pripremama za skorašnje krštenje naše ljepotice, odradili smo i fotografiranje za zahvalnice našim uzvanicima. Bistrog pogleda, meke kože, u raskošnoj haljini s krunom na glavi naša je ljepotice strpljivo pozirala.



Lijepo vas pozdravljam doskora,


  • Share:

You Might Also Like

2 komentari

  1. Draga Lota, konačno objavljen dugo očekivan post. Majušna princeza je preslatka, a veliki brat je lijep, drag, a petice su dokaz i pametan dječak. Od srca mu čestitam na uspjehu. Vaš blog sam pregledala od prvog posta. Žao mi je što malo posustajete s objavom postova iako znam da je opravdano. Imate dobro oko za uloviti kadar kroz objektiv vašeg fotoaparata. Svaka fotografija ima priču, a svaki tekst dušu. Detalji kojima ste upotpunili svoj dom daju mu toplinu i osjećaj ugode. Vidi se da su stanovnici tog lijepog doma jedna sretna, mlada obitelj. I dalje ću Vas pratiti i radujem se svakom objavljenom postu . Gordana

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Gordana, zaista je lijepo primiti ovako lijep komentar. Baš ste me razveselili. Hvala Vam od srca. Istina, blog je zapostavljen, ali neće niti to biti zadugo. Puno pozdrava od naše male obitelji.

    OdgovoriIzbriši