Advent 2014

By Lota - studenoga 29, 2014

Dragi čitatelji,

nije me bilo malo duže, ali ponovno sam tu.

Zadnje vrijeme bilo je prepuno emocija, novih događaja i sve me to skupa udaljilo od bloganja. Nadam se da ću sada pisati malo češće.

Ovaj mjesec moj blog navršio je i prvi rođendan. Imala sam plan virtualno vas počastiti nekom torticom, ali jednostavno nije bilo vremena.

Danas, nakon napornog radnog tjedna i uoči još jednog takvog, uspjela sam ipak ispeći torticu (recept drugom prilikom), ali ne za sebe već za svekrvin rođendan.

Danas sam se bacila na dekoriranje kuće uoči adventa koji započinje sutra.
Moje i ručice mog sina bile su vrijedne u izradi ovih malih borića. Od tvrđeg papira formirali smo stošce, premazali ih ljepilom i omotali vunom i heklanom ukrasnom trakom.






Ove godine na stolu je jednostavan bijeli svijećnjak s četiri sive svijeće na koje sam od škrnicla od peciva špagicom privezala brojeve. Jedva čekam sutra da zapalimo prvu svijeću.




I stara košara dobila je ulogu u dekoriranju. Ispunjena zelenilom i ogromnim češerom, svijećom i kuglicama rustikalni je dodatak ovoj blagdanskoj dekoraciji. Još nisam sigurna gdje će joj biti konačno mjesto.


Ove godine na vrata sam postavila vrlo jednostavan vijenac. Na slamnati vjenčić cvjećarskom žicom pričvrstila sam zelenilo iz dvorišta, a zaokružuje ga sob na drvenoj pločici. Evo, ove godine sam poželjela promijeniti vjenčić za vrata i zadovoljna sam kako je ispao.

Svima ugodan prvi adventski vikend želi,

  • Share:

You Might Also Like

2 komentari

  1. Drago mi je da si se vratila .
    vec sam se zabrinula..Sretan rodjendan blogu !. Nadam se da cu jos dugo uzivati u tvojim postovima! Ugodan prvi adventski tjedan ! Lp ! Martina

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala draga Martina! Neke su me stvari privremeno udaljile od bloganja. Uskoro će postovi biti češći.Također ti želim lijepe adventske dane. LP

    OdgovoriIzbriši