Veliki treći rođendan

By Lota - svibnja 13, 2018

Jučer smo proslavili treći rođendan naše kćeri. Uvijek s pripremama krenem dosta ranije. Nakon odabira teme polako prikupljam detalje koji će činiti cjelinu. Ove godine tema je hot air balloon u nježnim pastelnim tonovima.

Uz balone punjene helijem i konfetima tu je i girlanda od filca s motivima balona. Jednu tortu sam naručila. Prekrasno je ukrašena detaljima i svježim cvijećem. Drugu smo radile i ukrašavale nas dvije. Koja je to sreća bila lijepiti bombone. Boje i motiv pratili su i muffini baš kao i tanjuri, slamke, kapice te drugi sitni detalji. Buketić je sačinjen od ruža u rozim tonovima i božura iz mog vrta.

Neizmjerno sam sretna biti mama ovoj divnoj, uvijek nasmijanoj djevojčici.

Uživajte u fotografijama.








































 











  • Share:

You Might Also Like

2 komentari

  1. Sretan rođendan maloj princezi, divno je kakav životni uzor ona ima u Vama Lota. Šta je od ukrasa Vaš DIY uradak? Koja torta se krije ispod ukrasa, mislim na nižu koju pretpostavljam ste pravili Vi. Lp Mila

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Mila, vjerojatno ću vas sad razočarati kad vam kažem da su svi ukrasi od girlandi do balona kupljeni preko aliexpressa i u trgovinama koje drže te sitnarije. Mislim da je razvidno da je niža torta naša :). Vrlo jednostavna, a vrlo ukusna tortica koju već radim nekoliko puta za redom zadnjih mjesec dana u namjeri da potrošim veliku zalihu domaćih kupina u zamrzivaču. Evo i link za receptić https://moje-grne.com/2010/09/04/jednostavna-torta-sa-kremom-od-kupine/

      Naručena torta je kombinacija čokobiskvita sa kremama od bijele i tamne čokolade naručena sa Šlag na kraju. Puno lijepih pozdrava i hvala na čestitkama!

      Izbriši